Εστιατόριο ΕΛΙΚΩΝΙΟ

Στο ισόγειο του κτιρίου, σ’ έναν άνετο και ευχάριστο χώρο με τζάκι, λειτουργεί εστιατόριο με θέα που μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες και γκρουπ 100 ατόμων.

Στην αίθουσα κάθε πρωί σερβίρεται πλούσιο πρωινό με τοπικές γευστικές πινελιές.

Στο εξωτερικό του ξενώνα υπάρχουν δύο μεγάλοι υπαίθριοι χώροι ένας πλακόστρωτος και ο άλλος με χλοοτάπητα, σκεπαστοί με πέργκολες και κληματαριά.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Το ξενοδοχείο «Ελικώνιον» διαθέτει εστιατόριο με ευχάριστο περιβάλλον δίπλα στο τζάκι, που προσφέρει ποιοτικό φαγητό, θα δοκιμάσετε πιάτα με τοπικές γεύσεις. Δοκιμάστε γεμιστή πατάτα ψημένη σε φούρνο με ξύλα και σπάλα σε κλιματόβεργες.

Περιοδικό Ταχυδρόμος

…στην Αγία Άννα θα προτείνουμε το εστιατόριο «Ελικώνιο». Δοκιμάστε κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κατσικάκι γάστρας, γιουβέτσι στο φούρνο και φυσικά ζυμωτό ψωμί που ψήνονται εκείνη την ώρα μπροστά στο πελάτη, σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Moto Τρίτη

Υπερβολικά φιλόξενοι οι ιδιοκτήτες και πολύ ευγενικοί! Έχουμε την καλύτερη εντύπωση και θα το προτείνουμε σίγουρα και σε φίλους. Το δωμάτιο πολύ καθαρό και όμορφο. Το κτίσμα καινούργιο και γενικότερα ποιοτικός χώρος με άριστη σχέση υπηρεσιών-τιμής.

andreas4067, tripadvisor